כדורי בשר ברוטב עגבניות
30 דק׳ הכנה
- 4 מנות
- Type: בשר טחון
אופן ההכנה
מנה קלאסית שקיימת בכל בית, ניתן להגיש אותה עם אורז או קוסקוס, טעימה מאוד וקלה להכנה.
מצרכים:
- קילו בשר טחון
- 200 גרם בצל מורד
- 3 שיני שום
- 100 גרם תפוח אדמה
- מלח
- פלפל
- כמון טחון
- פירורי לחם
מצרכים לרוטב העגבניות:
- שמן קנולה
- 1 בצל גדול
- 2 כוסות מים
- רסק עגבניות
- 2 עגבניות רגילות
- מלח
- פלפל שחור
- כמון טחון
הוראות הכנה:
- לשים את הבשר הטחון בקערה, לתבל במלח, פלפל וכמון, לשים את הבצל והשום ולשים בצד לספיגת הטעמים.
- לטגן את הבצל בסיר שטוח ולהוסיף את רסק העגבניות ולתבל.
- להוסיף מים בהדרכה ולוודא בזמן הזה שהרוטב נשאר סמיך.
- להוריד את האש לאש נמוכה.
- להתחיל להכין כדורי בשר ולהניח ברוטב בעדינות.
- לכסות את הסיר ולבשל במשך 45 דקות.
- לכבות, לסדר בצלחת ולפזר פטרוזליה מעלה.
- תהנו!