ביף וולינגטון חלומי
2 שע' הכנה
- 6 מנות
- Type: פילה בקר
אופן ההכנה
אחת המנות המנצחות של כל הזמנים, מנה שהגיעה אלינו מאנגליה וההכנה שלה כל כך כייפית והטעם שלה מממ…..
מצרכים:
- 3 ק”ג נתח פילה בקר – מרכזי (לא קצוות)
- 1 חרדל
- 1 בצק פילו
- 300 גרם חזה אווז מעושן
- שמן זית
- 6 קופסאות פטריות
- מלח
- פלפל
הוראות הכנת הנתח:
- מלח ופלפל על הנתח, צולים במחבת עם מעט שמן זית מכל הצדדים במטרה לסגור אותו.
- מוציאים את הנתח ומיד מורחים אותו בחרדל.
הוראות הכנה של המילוי:
- קוצצים את הפטריות דק דק
- מתבלים עם מלח פלפל
- מתגנים עד שכל הנוזלים יוצאים מהפטריות.
הרכבה:
- פותחים נייר נצמד
- מסדרים את חזה האווז על הנייר הנצמד
- שופכים את כל הפטריות על בצק הפילו
- שמים את הנתח, מגלגלים ומהדקים טוב טוב.
- שמים את הנתח עם הנייר הנצמד כשעה במקרר.
- פותחים את בצק העלים ושמים עליו את הנתח עם חזה האווז שהוצאנו מהמקרר.
- מגלגלים יפה ומהודק.
- מורחים בביצה ומכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות למשך שעה בערך.
- מוציאים, נותנים לנתח לנוח 10 דק’ פורסים ונהנים.