ביף וולינגטון חלומי

2 שע' הכנה
  • 6 מנות
  • Type: פילה בקר
אופן ההכנה

אחת המנות המנצחות של כל הזמנים, מנה שהגיעה אלינו מאנגליה וההכנה שלה כל כך כייפית והטעם שלה מממ…..

מצרכים:

  • 3 ק”ג נתח פילה בקר – מרכזי (לא קצוות)
  • 1 חרדל
  • 1 בצק פילו
  • 300 גרם חזה אווז מעושן
  • שמן זית
  • 6 קופסאות פטריות
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנת הנתח:

  1. מלח ופלפל על הנתח, צולים במחבת עם מעט שמן זית מכל הצדדים במטרה לסגור אותו.
  2. מוציאים את הנתח ומיד מורחים אותו בחרדל.

הוראות הכנה של המילוי:

  1. קוצצים את הפטריות דק דק
  2. מתבלים עם מלח פלפל
  3. מתגנים עד שכל הנוזלים יוצאים מהפטריות.

הרכבה:

  1. פותחים נייר נצמד
  2. מסדרים את חזה האווז על הנייר הנצמד
  3. שופכים את כל הפטריות על בצק הפילו
  4. שמים את הנתח, מגלגלים ומהדקים טוב טוב.
  5. שמים את הנתח עם הנייר הנצמד כשעה במקרר.
  6. פותחים את בצק העלים ושמים עליו את הנתח עם חזה האווז שהוצאנו מהמקרר.
  7. מגלגלים יפה ומהודק.
  8. מורחים בביצה ומכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות למשך שעה בערך.
  9. מוציאים, נותנים לנתח לנוח 10 דק’ פורסים ונהנים.

 

מוצרים מהמתכון

Array ( [14338-0-qpypivztqn] => Array ( [key] => 14338-0-qpypivztqn [product_id] => 14338 [variation_id] => 0 [quantity] => 1 [unit_weight] => 0.2 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 5 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 0.2 ) )
Array ( [key] => 14338-0-qpypivztqn [product_id] => 14338 [variation_id] => 0 [quantity] => 1 [unit_weight] => 0.2 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 5 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 0.2 )